Restylane


Restylane är svenskt, och alla varianter av Restylane är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi.


Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna.

Restylane har hög renhet och ge långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med vår unika stabiliseringsprocess, NASHA-teknologin.

Skönhetsprodukter med långvariga, estetiska resultat


Hyaluronsyra i naturlig form bildas och bryts ner konstant i en snabb process. . Därför är stabilisering av hyaluronsyran med NASHA-teknologin nödvändig för att uppnå långvariga resultat, som tolereras av kroppen. Slutresultatet är Restylane – en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen, med långvariga, estetiska resultat.

Läs mer på produktwebbplatsen: www.restylane.com

 

Restylane® (hyaluronsyra) 

För sjukvårdspersonal:

OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT BÖRJA ARBETA MED RESTYLANE SÅ BER VI ER FYLLA I OCH SKICKA IN EN INTRESSEANMÄLAN. VI KOMMER DÄREFTER ATT TA KONTAKT MED DIG FÖR EN PERSONLIG UPPFÖLJNING. DÅ KAN DU OCKSÅ FÅ MER INFORMATION OM VAD DET INNEBÄR ATT VARA EN RESTYLANE CERTIFIED PRACTITIONER.

» FYLL I OCH SKICKA EN INTRESSEANMÄLAN 

 

 

Besök vår produktwebbplats:

läs mer om RESTYLANE på RESTYLANE.se