CetaphilCETAPHIL - En hudvårdsserie för torr och känslig hud 

Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna har väl dokumenterad effekt och hjälper även känslig och torr hud att hålla sig frisk och mjuk genom att stärka hudens egna skyddsmekanismer.

Cetaphil finns i tre kategorier:

Face - För torr och känslig hud
Här hittar du produkter för ansiktet, rengörare och mjukgörare
» Cetaphil Gentle Skin Cleanser
» Cetaphil Facial Moisturizer

Face & Body - För torr och känslig hud
Här finns rengörande och mjukgörande produkter för hela kroppen.
» Cetaphil Moisturizing Lotion
» Cetaphil Moisturizing Cream
» Cetaphil Restoraderm Body Moisturizer
» Cetaphil Restoraderm Body Wash

Hand - Protect & Repair
Ett komplett handvårdsprogram för särskilt utsatta händer.
» Cetaphil PROTECT Hand Cream
» Cetaphil REPAIR Sensitive Hand Cream
» Cetaphil REPAIR Hand CreamCetaphil Gentle Skin Cleanser

Vår mest älskade produkt rekommenderas inte bara av filmstjärnor och fotomodeller – utan också av hudläkare. Cetaphil Gentle Skin Cleanser är en mild ansiktsrengöring som passar även känslig hud. Kan användas med eller utan vatten och löser skonsamt och effektivt upp smuts och makeup. Sköljs av eller torkas bort efter tvätt – så mild att den kan lämnas kvar på huden.

» Favorit och storsäljare
» Ansiktsrengöring – för daglig rengöring och makeupborttagning
» Bevarar hudens naturliga skyddsbarriär
» Sköljs av eller torkas bort efter tvätt – så mild att den kan lämnas kvar på huden
» Utvecklad för att passa alla hudtyper
» Pumpflaska, 236 ml


 

Cetaphil Facial Moisturizer

Cetaphil Facial Moisturizer är en skön ansiktskräm särskilt anpassad för torr hy. Den verkar direkt och ger huden lång, bestående återfuktning. Innehåller vitamin E, glycerin och mandelolja. Absorberas snabbt utan att täppa till ansiktshudens fina porer. Kliniskt bevisad att minska förlust av fukt i huden. Används under makeup för att skydda huden eller efter rakning för att återställa fuktbalansen.

» Lätt och enkel att använda – går snabbt in i huden och ger den fukt
» Parfymfri och mycket mild – lugnar känslig och irriterad hud
» Daglig användning förbättrar hudens förmåga att behålla fukt
» Tub, 50 g

 

Cetaphil Moisturizing Lotion

Cetaphil Moisturizing Lotion är en fuktlotion för hela kroppen, och är speciellt utvecklad för återställa och lindra torr hud så att den känns mjuk och len. Den lätta och milda formulan bevarar den naturliga skyddsbarriären och stärker hudens motstånd mot smuts, bakterier och luftföroreningar. Används dagligen, särskilt efter dusch och bad, för att lugna torr hud. Innehåller bland annat macadamiaolja, provitamin B5 och vitamin E.

» Mycket lätt och behaglig att använda – gör inte huden fet
» Lång och effektiv återfuktning
» Täpper inte till porerna och låter huden andas
» Ger kontinuerlig återfuktning upp till fyra dagar efter användning
» Skyddar och stärker hudens naturliga fukt
» Pumpflaska, 500 ml

 

Cetaphil Moisturizing Cream

Cetaphil Moisturizing Cream är en intensivt återfuktande och vårdande hudkräm för särskilt utsatta områden på kroppen. Formulan innehåller ett speciellt utvecklat system av ingredienser för extra effektiv återfuktning som är kliniskt bevisade att kunna minska avdunstning och binda fukt i huden. Cetaphil Moisturizing Cream ger lång återfuktning och lugnar även mycket torr hud – till exempel händer, fötter, armbågar, och knän.

» Återfuktar särskilt utsatt hud under lång tid
» Unik formula som låser fukt i huden och minskar avdunstning
» Mild, parfymfri och vältolererad – lugnar och återställer känslig, mycket torr och irriterad hud
» Mjuk, skön och enkel att smörja in – gör inte huden fet
» Burk, 250 g

 

Cetaphil Restoraderm Moisturizing Lotion

Cetaphil Restoraderm Moisturizing Lotion är en mild och lugnande hudlotion som utvecklats speciellt för mycket torr, känslig och kliande hud. Forskning har visat att avsaknaden av filaggrinprotein i huden kan göra huden mer känslig för irriterande ämnen och ge upphov till torrhet och klåda. Den patenterade formulan i Cetaphil Restoraderm Moisturizing Lotion kombinerar avancerad ceramid- och filaggrinteknologi för att inte bara återfukta, utan också reparera skadad hud och bidra till att återställa den naturliga skyddsbarriären. Används dagligen – och alltid efter kontakt med vatten.
Cetaphil Restoraderm framforskad till torr/mycket torr, kliande och känslig hud. Samtidigt passar Restoraderm även för de som ”bara” har torr hud men som vill ha den senaste teknologin med exklusiva ingredienser så som sheasmör, solrosolja, niacinamid, glycerin, hyaluronsyra, panthenol, arginign, sodium PCA och vitamin E.

» Kliniskt bevisad att återfukta och lugna mycket torr, kliande och känslig hud.
» Ger långvarig och lindrande återfuktning – gör huden mjuk och skön.
» Patenterad ceramid- och filaggrinteknologi återuppbygger den skadade hudens eget skydd.
» Speciellt anpassad för att användas tillsammans med Cetaphil Restoraderm Body Wash för ett komplett hudvårdsprogram vid torr, » skadad och irriterad hud.
» Hypoallergen. Passar både barn (från 6 månader) och vuxna.
» Pumpflaska, 295 ml

 

Cetaphil Restoraderm Body Wash

Cetaphil Restoraderm Body Wash är en tvålfri duschkräm för mycket torr och känslig hud. Forskning har visat att avsaknaden av filaggrinprotein i huden kan göra huden mer känslig för irriterande ämnen och ge upphov till torrhet och klåda. Cetaphil Restoraderm Body Wash rengör med en patenterad formula som kombinerar ceramid- och filaggrinteknologi för att skydda och återställa hudens naturliga skyddsbarriär.
Cetaphil Restoraderm Body Wash är framforskad till torr/mycket torr, kliande och känslig hud. Samtidigt passar Restoraderm även för de som ”bara” har torr hud men som vill ha den senaste teknologin med exklusiva ingredienser så som sheasmör, solrosolja, niacinamid, glycerin, arginin, sodium PCA, allantoin och Vitamin E.

» Rengör, lugnar, återfuktar och bevarar hudens naturliga skydd
» Lätt att skölja av och lämnar huden mjuk och smidig
» Speciellt anpassad för att användas tillsammans med Cetaphil Restoraderm Moisturizing Lotion för ett komplett hudvårdsprogram vid torr, skadad och irriterad hud.
» Hypoallergen. Passar både barn (från 3 månader) och vuxna.
» Flaska, 295 ml.

 

Cetaphil PROTECT Hand Cream

Cetaphil PROTECT Hand Cream är en unik handkräm för känslig hud och händer som ofta kommer i kontakt med vatten, lösningsmedel, kemikalier och andra irriterande ämnen. Krämen innehåller ett komplex, som bildar en osynlig, skyddande barriär på händerna. Krämen absorberas snabbt utan att vara hal eller kladdig och kan med fördel användas under skyddshandskar för att minska hudirritation. Smörjs in före kontakt med irriterande ämnen och sedan kontinuerligt under dagen.

» Bildar en osynlig hinna som skyddar handhuden
» Passar den som ofta kommer i kontakt med vatten, tvål, lösningsmedel och andra irriterande och uttorkande ämnen
» Används tillsammans med Cetaphil REPAIR Hand Cream för ett komplett handvårdsprogram
» Parfymfri, uppmjukande och återfuktande
» Tub, 50 ml

 

Cetaphil REPAIR Sensitive Hand Cream

Cetaphil REPAIR Sensitive Hand cream återställer, stärker och bygger upp den naturliga hudbarriären, som kan skadas av regelbunden handtvätt och kontakt med kemikalier. Formulan ger långvarig återfuktning med glycerin och Limnanthes Alba-olja, samtidigt som squalane stärker hudens elasticitet. Smörjs in efter arbetet och kan användas som nattkräm för händerna.
Intensivt återfuktande, uppmjukande och återuppbyggande

» Används tillsammans med Cetaphil PROTECT Hand Cream för ett komplett handvårdsprogram
» Parfymfri, lämplig för torr och atopisk hud
» Tub, 50 ml

 

Cetaphil REPAIR Hand Cream

Cetaphil REPAIR Hand Cream återställer, stärker och bygger upp den naturliga hudbarriären, som kan skadas av regelbunden handtvätt och kontakt med kemikalier. Formulan ger långvarig återfuktning med glycerin och Evening primerose-olja samtidigt som squalane stärker hudens elasticitet. Smörjs in efter arbetet och kan användas som nattkräm för händerna.
Intensivt återfuktande, uppmjukande och återuppbyggande.

» Används tillsammans med Cetaphil PROTECT Hand Cream för ett komplett handvårdsprogram
» Milt parymerad
» Tub, 50 ml
Besök vår produktwebbplats:

LÄS MER OM CETAPHIL PÅ CETAPHIL.SE