BasironMOT AKNE - Basiron® AC och Basiron® AC Wash

Basiron® AC och Basiron® AC Wash innehållande bensoylperoxid är läkemedel mot akne. Basiron AC dödar de bakterier som medverkar till att finnar uppstår. I Basiron AC finns varken parfym eller alkohol som kan irritera huden.

Om du har akne i ansiktet passar Basiron® AC för behandling en eller två gånger om dagen. Har du finnar på större ytor som på bröst och rygg passar Basiron® AC Wash bra som en duschgel en eller två gånger om dagen.

Både Basiron® AC och Basiron® AC Wash finns att köpa receptfritt på apoteket.

Kvarstår problemen med akne efter 6-8 veckors behandling med Basiron, bör du kontakta en läkare för att få hjälp.

Vid användning av Basiron® AC kan kortvarig värmekänsla, måttlig rodnad, sveda och fjällning av det behandlade området uppkomma. Dessa symptom är vanligtvis milda och försvinner om behandlingen avbrytes tillfälligt eller om behandlingsintervallen görs glesare. Kontakteksem har rapporterats. Avbryt behandlingen och kontakta läkare om starkt irritiation uppstår eller om andra biverkningar uppträder. Basiron® AC och Basiron® AC Wash skall inte användas vid solning och UV-bestrålning, ej heller i solarier. Preparatet får inte komma i kontakt med ögon, mun, näsborrar eller slemhinnor. Om preparatet kommer i kontakt med ögonen skall de sköljas med mycket vatten. Blekning av hår och färgade textilier kan förekomma.

För mer information om Basiron® AC 5%, läs bipacksedeln på Patient-FASS
För mer information om Basiron® AC 10%, läs bipacksedeln på Patient-FASS
För mer information om Basiron® AC Wash 5%, läs bipacksedeln på Patient-FASS

Läs mer på produktwebbplatsen: www.basiron.se

 

Besök vår produktwebbplats:

läs mer om basiron på basiron.se