DaylongSOLSKYDDSMEDEL - Daylong® 

Daylong har en mycket hög kvalité både genom sin kombination av filter som skyddar mot solens strålar och de noga utvalda och vårdande ingredienserna. Den fina kosmetiken gör att det är mycket skönt och lätt att smörja in Daylong eftersom den absorberas snabbt och återfuktar huden utan att lämna några synliga spår efter sig. Daylong passar alla hudtyper och är även testad på känslig hud. Genom det avancerade skyddet mot UVB, UVA och IR skyddar Daylong mot solskador på cellnivå och motverkar hudens åldrande. Daylong är utvecklad och framforskad av experter inom dermatologi som använder sig av den allra senaste vetenskapen vad gäller solens påverkan på huden. Exempelvis har Daylong effekt mot infraröd strålning (IR) som orsakar skador på DNA och kan påskynda åldrande och ge inflammation. Daylong har genomgått rigorösa och omfattande tester för att säkerställa högsta kvalité, effekt och säkerhet. Rekommenderas av dermatologer. Produkterna är utvecklade och producerade i Schweiz av Galderma, ett av världens största läkemedelsföretag inom dermatologi.


Daylong Ultra Face SPF 25
Daylong ultra face är speciellt framtagen för ansiktet med en mjuk och skön formula som absorberas snabbt vilket gör den lämplig både som dagkräm och bas för make-up. Innehåller vitamin A, C och E vilka ger en antioxiderande effekt. Dessa skyddar huden mot fria radikaler och motverkar hudens åldrande. Fotostabilt UV-filter ger mycket effektivt skydd mot UVA och UVB. Skyddar även mot IR (infraröd) strålning. Skyddar mot solskador på cellnivå och är dermatologisk testad och hypoallergen. Ger 24 timmars återfuktning. Inga tillsatta konserveringsmedel.

 

Daylong Ultra Lotion SPF 25
Daylong ultra lotion har en skön konsistens som är lätt att smörja in och som absorberas snabbt. Den lämnar en behaglig känsla på huden och täpper inte till porerna. Passar många hudtyper, även känslig hud. Återfuktar och vårdar huden. Innehåller Aloe Vera och vitamin E. Fotostabilt UV-filter ger mycket effektivt skydd mot UVA och UVB. Skyddar även mot IR (infraröd) strålning. Skyddar mot solskador på cellnivå och är dermatologisk testad och hypoallergen. Är mycket vattenresistent. Parfymfri. Inga tillsatta konserveringsmedel.


Daylong Kids SPF 50
Daylong kids är speciellt utvecklad för barnets känsliga hud och kan användas både på kroppen och i ansiktet. Den klibbfria lotionen är lätt att smörja in och absorberas snabbt utan att lämna några synliga spår efter sig. Vårdar barnets hud. Innehåller pantenol, glycerin, Aloe Vera och vitamin E. Är dermatologisk testad och kan användas av personer med atopisk dermatit, barn (från 12 månader) samt vuxna med känslig hud. Den praktiska pumpförpackningen och doseringsschemat hjälper till att skydda barnet på bästa sätt. Skyddar mot solskador på cellnivå och är hypoallergen. Fotostabilt UV-filter ger mycket effektivt skydd mot UVA och UVB. Skyddar även mot IR (infraröd) strålning. Inga tillsatta konserveringsmedel. Parfymfri.

 

Daylong Extreme Creamgel SPF 50
Daylong extreme creamgel är speciellt utvecklad för känslig eller fet hud. Passar även hud med benägenhet för solallergi. Den fjäderlätta, oljefria gelen är enkel att smörja in, absorberas snabbt och lämnar en behaglig matt känsla på huden. Den täpper inte till porerna och passar utmärkt för ansiktet. Återfuktar och vårdar med vitamin E. Skyddar mot solskador på cellnivå och är dermatologisk testad och hypoallergen. Fotostabilt UV-filter ger mycket effektivt skydd mot UVA och UVB. Skyddar även mot IR (infraröd) strålning. Fri från emulgeringsmedel och parfym. Inga tillsatta konserveringsmedel.


Daylong Extreme Lotion SPF 50
Daylong extreme lotion är speciellt utvecklad för känslig hud och kraftig UV-exponering. Lotionen är lätt att smörja in och absorberas snabbt. Låter huden andas och täpper inte till porerna. Återfuktar och vårdar huden. Innehåller både Aloe Vera och vitamin E. Skyddar mot solskador på cellnivå och är dermatologisk testad och hypoallergen. Fotostabilt UV-filter ger mycket effektivt skydd mot UVA och UVB. Skyddar också mot IR (infraröd) strålning. Inga tillsatta konserveringsmedel, parfymfri och mycket vattenresistent.