• Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

Du är här » Nyheter

Nyheter

23 april 2018


Idag meddelade de nordiska marknadsbolagen för Janssen och Galderma ett långsiktigt samarbete kring försäljningen av läkemedlet TREMFYA® (guselkumab), godkänt för behandling av måttlig till svår plackpsoriasis.

"Både Janssen och Galderma har en lång tradition inom dermatologi. Vår gemensamma expertis kommer att stärka vår närvaro i hela Norden och bidra till vårt gemensamma mål som är att att erbjuda enskilda patienter bästa möjliga behandling", säger Tim Schenk, Marknadsdirektör Nordic, Janssen.

Peter Worsöe, Managing Director vid Galderma Nordic, är också mycket positiv över att få introducera TREMFYA® på marknaden tillsammans med Janssen; “Det här samarbetet breddar vår dermatologiska portfölj i de nordiska länderna, som redan idag erbjuder behandlingar från milda till svåra hudåkommor.”

Syftet med samarbetet är att på ett mer mångsidigt sätt kunna stödja patienter och sjukvård med ett nytt biologiska behandlingsalternativ, liksom att löpande kunna erbjuda ny kunskap om behandlingen av patienter med plackpsoriasis.

TREMFYA® är tillgängligt i Danmark, Norge, Sverige och Finland för behandling av patienter med måttlig till svår plackpsoriasis.

För mer information om TREMFYA® gå till www.janssen.com.

Kontakta oss gärna för frågor om samarbetet mellan Janssen-Cilag Nordics och Galderma Nordic AB. 

 

Om Galderma
Galderma, Nestlé Skin Healths affärsområde för medicin, grundades 1981 och finns idag på ca 100 marknader i världen med en bred portfölj av medicinska lösningar för behandling av hud-, hår- och nagelsjukdomar samt behandlingar för att motverka hudens åldrande. Företaget samarbetar med sjukvårdspersonal över hela världen för att kunna möta människors behov under hela deras liv. Galderma är ett ledande företag inom forskning och utveckling av medicinskt och vetenskapligt prövade behandlingar för hud, hår och naglar.

Läs mer på www.galderma.se

About Janssen
Janssen, som utgör läkemedelsdivisionen av Johnson & Johnson-koncernen, är ett av de tio största läkemedelsbolagen i världen med cirka 40 000 anställda på fem kontinenter. Företaget är verksamt inom sex terapiområden: neurologiska sjukdomar, infektionssjukdomar, onkologiska och hematologiska sjukdomar, immunologiska sjukdomar, pulmonell arteriell hypertoni, samt metabola och kardio-vaskulära sjukdomar. Janssen finns i alla de fem nordiska länderna med cirka 300 anställda.

Läs mer på
 

www.janssen.com/sweden 
www.janssen.com/finland  
www.janssen.com/norway  
www.janssen.com/denmark


Bifogade filer
Ladda ned 


Kontaktpersoner
Mårten Forrest
Kommunikationschef
0768-98 11 06

Följ oss (global) Följ oss på twitter Följ oss på Linkedin

Vårt ansvar

Vägen mot en ansvarsfull medicinsk hudvård

Läs mer om några av de goda initiativ vi är engagerade i världen över.

Läs mer

Video

We are committed

Se alla videoklipp