• Image
  • Image
  • Image

Forskning och utveckling

Tack vare sin satsning på forskning och utveckling av nya medicinska hudvårdslösningar samt estetiska och korrigerande produkter som återställer och förbättrar hudens hälsa har Galderma ett gott rykte som ledande företag i den medicinska hudvårdsbranschen. De hudsjukdomar och -åkommor vi behandlar utgör inte bara betydande medicinska problem, utan kan också ha en stor psykologisk och social inverkan på våra patienters vardag. Med Galdermas innovativa produkter finns en medicinsk lösning på åkommorna som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet.

För Galderma är hudvård en passion

Galderma investerar cirka 19 procent av sin försäljning för att upptäcka och ta fram nya mediciner och få tillgång till innovativ teknik. Under de senaste tjugo åren har detta resulterat i mer än 5 500 patentansökningar och patent samt nästan 1 750 läkemedelsregistreringar världen över, på samtliga av företagets expertisområden: behandling av hud, hår och naglar.

Galdermas fem forsknings- och utvecklingscentrum ligger i Frankrike, Sverige, USA, Schweiz och Japan. De spelar en viktig roll för att upptäcka och ta fram innovativa medicinska hudvårdslösningar för den globala marknaden.

 

Läs mer om Forskning & utveckling:

Våra Forsknings- och utvecklingsanläggningar

Hitta nya läkemedel (www.galderma.com)

Global utveckling (www.galderma.com)

 

 

 

 

Följ oss (global) Följ oss på twitter Följ oss på Linkedin

Vårt ansvar

Vägen mot en ansvarsfull medicinsk hudvård

Läs mer om några av de goda initiativ vi är engagerade i världen över.

Läs mer

Video

We are committed

Se alla videoklipp